Anyáknapi istentisztelet

Az ember gyakran tartózkodik a mély érzések kifejezésétől, és azt másoktól is gyakran fenntartással fogadja. A templom az a hely, amely a legmélyebb érzéseinkkel való szembesülésre jött létre, amikor is Istennel és önmagunkkal való találkozásra hív. A legmélyebb kötődéseink közt van az Édesanyánkkal való kapcsolat, akin keresztül érkeztünk, és tanultuk meg a földi élet alapvető ismereteit. Hálánk kíséri őt egész életében és a síron túl! 
Szeretettel hívok mindenkit az anyák napi istentiszteletre, amelyre május 5-én 11 órakor kerül sor szeretett templomunkban. A nap különlegessége, hogy a prédikációt kedves tanítványom és sok éves munkatársam, Szilágyi Szilamér (korábban nyomári, jelenleg sepsiszentkirályi) lelkész mondja.
Külön szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy lehetőség van a gyermekek és fiatalok részéről verssel, énekkel, hangszerjátékkal köszönteni az édesanyákat, nagymamákat. Mindössze annyi a kérésünk, hogy akik szeretnének szerepelni, érkezzenek 10 órára a templomi próbára, egyeztetésre.   

Minden jog fenntartva!   bue 19x27   Budapesti Unitárius Egyház